Tempo950x100

Tempo300x100

Український лідер з виробництва добрив та засобів захисту рослин отримав міжнародні сертифікати відповідності вимогам стандартів ІSO

Український лідер з виробництва добрив та засобів захисту рослин отримав міжнародні сертифікати відповідності вимогам стандартів ІSO

Найбільший український виробник ЗЗР і мікродобрив ТОВ “Фабрика агрохімікатів”, що входить до ГК Ukravit, шляхом успішного проходження сертифікаційного аудиту виробництва, підтвердив відповідність вимогам міжнародних стандартів ІSO в галузі менеджменту якості, охорони навколишнього середовища та охорони праці. 

13 березня представники компанії BUREAU VERITAS – світового лідера із незалежної сертифікації, провели урочисте вручення сертифікатів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 та OHSAS 18001:2007 керівництву підприємства ТОВ “Фабрика агрохімікатів”. Це означає, що системи управління якістю, екологічного менеджменту та охорони праці ТОВ “Фабрика агрохімікатів” приведено у відповідність до вимог вище зазначених стандартів. Це слугує вагомим доказом стабільної роботи та високого рівня якості виробництва  продукції черкаського виробника і значно розширює його можливості  виходу на міжнародні ринки.

“Сьогодні ми маємо ще більше підстав впевнено стверджувати всьому світу, що наша продукція – якісна, бо вона – українська, – переконаний директор ТОВ “Фабрика агрохімікатів” Володимир Ільченко. – Продукція, яку ми виробляємо, уже сьогодні зацікавила аграріїв у різних країнах, а отримання міжнародних сертифікатів робить її ще більш конкурентоспроможною на світовому ринку”.

“Впровадження таких стандартів – досить складний і відповідальний крок в становленні успішної системи менеджменту кожного підприємства, незалежно від сфери діяльності і серед хімічних підприємств України зовсім небагато підприємств, хто спромігся на впровадження жорстких вимог міжнародних стандартів, – констатує представник компанії BUREAU VERITAS Ukraine Дмитро Фєфєлов. – Проте, така готовність свідчить не лише про належну якість виробництва, але й про високий рівень соціальної відповідальності виробника”.

[[{“fid”:”313851″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: ISO 9001 – це один із найпопулярніших стандартів, розроблених Міжнародною організацією зі стандартизації. Це система управління якістю, сертифікація за якою гарантує, що підприємство може випускати продукцію на стабільному рівні якості та постійно його підвищувати.

OHSAS 18001 – міжнародний стандарт системи менеджменту гігієни і безпеки праці. Мета впровадження — підвищити безпеку виробництва, ефективно керуючи пов’язаними з ним ризиками для людини.

ISO 14001 – перший крок компанії, що вирішила йти шляхом турботи про навколишнє середовище. Впровадження цього стандарту на підприємстві означає, що виробник прагне мінімізувати власний негативний вплив на навколишнє середовище. 

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-lider-z-vyrobnyctva-dobryv-ta-zasobiv-zahystu-roslyn-otrymav-mizhnarodni-sertyfikaty-vidpovidnosti-vymoham-standartiv-iso
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати