Tempo950x100

Tempo300x100

Український ринок пива вперше за 9 років призупинив падіння

Український ринок пива вперше за 9 років призупинив падіння

“За нашою внутрішньою оцінкою, український ринок пива вперше за дев’ять років призупинив своє падіння та стабілізувався. Потужності Carlsberg Ukraine не завантажені на 100%. Тому ми фокусуємося не лише на пивному ринку, а й на розвитку сидру і безалкогольного портфеля – квасу та інших напоїв”, – зазначив він, пише “Інтерфакс-Україна”.

При цьому гендиректор додав, що виробничих потужностей компанії повною мірою достатньо для всіх категорій.

Як зазначив Є.Шевченко, останні три роки спостерігається тенденція до зростання преміального та суперпреміального сегментів, але, як і раніше, близько 70% ринку займають середньо- та низькоцінова категорії пива.

“Carlsberg планує розвивати всі бренди портфеля, відповідаючи попиту. Цього року компанія вже встигла запустити два нові продукти: Robert Doms Golden Ale та “Львівське кнайпа живе”, а також запропонували Kronenbourg 1664 Blanc у новому форматі – матовій банці 0,33 л”, – розповів гендиректор, додавши, що “випуском цих продуктів у 2018 році компанія не має наміру обмежуватися”.

Як повідомлялося, частка компанії Carlsberg Ukraine на українському ринку пива становила в 2017 році 31,1% як у натуральному, так і в грошовому виразі, що на 0,3 п.п. вище, ніж у 2016 році.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group – однієї з провідних пивоварних груп у світі, продукція якої продається більш ніж у 150 країнах.

До складу групи Carlsberg в Україні входять три пивоварні заводи в Запоріжжі, Києві та Львові.

У країні компанія представляє бренди “Львівське”, Baltika, “Арсенал”, Tuborg, Carlsberg, “Жигулівське Запорізького розливу”, “Хмільне”, “Квас Тарас”, Somersby, Guinness, Harp, Warsteiner, Grimbergen, Seth&Riley’s Garage, Harp та ін.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-rynok-pyva-vpershe-za-9-rokiv-pryzupynyv-padinnya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати