Український стартап розробив додаток для управління земельним банком

Український стартап розробив додаток для управління земельним банком

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на прес-реліз компанії.

Як розповів генеральний директор стартапу Євген Кугук, електронний землевпорядник FieldBI — це система для обліку, візуалізації, аналізу та управління земельним банком. За його словами, система може бути впроваджена на будь-якому сільгосппідприємстві — від малого до великого. Крім того, вона може становити інтерес і для ОТГ. 

Програма автоматизує процес обліку земельних ділянок, систематизує ведення земельного документообігу та спрощує роботу з орендодавцями. FieldBI дозволяє користувачам в режимі реального часу відслідковувати ситуацію з земельним банком, співставляти облікові площі з фактично обробленими, автоматично вести статистику в розрізі окремих паїв, полів, господарств тощо. Також в системі інтегрована функція аналізу ризиків для власників, які проводять такого роду аналіз, та KPI, що відповідають за ефективність роботи з орендованими або власними землями.

Інструмент не потребує витрат на впровадження, працює на основі SaaS рішення. Користувач може отримати доступ до свого особистого кабінету, завантаживши мобільні додатки у Google Play та Apple Store, а також через звичайний веб-браузер на комп’ютері. Крім того, розробники пропонують так звану серверну версію, коли вся інформація буде зберігатися не у «хмарі», а на сервері замовника.

Та, головне, як вважає Євген Кугук — те, що продукт розроблений українською командою програмістів саме для українських реалій.

«За роки роботи в аграрному бізнесу я об’їздив всю Україну, побував у сотнях господарств. Під час оцифровки контурів паїв згідно документів ми знаходили ділянки, які знаходились в озері, фактично були частиною лісосмуги тощо», — згадує він.
Тож розробники сподіваються, що система дасть змогу уточнити обміри, розірвати договори оренди по необроблюваних ділянках, виключити з облікової бази землі, що не обробляються через накладення ділянок або закінчення договорів оренди та багато іншого.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-startap-rozrobyv-dodatok-dlya-upravlinnya-zemelnym-bankom
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати