Tempo950x100

Tempo300x100

Український суд відхилив позов кримських фермерів по водній блокаді

Український суд відхилив позов кримських фермерів по водній блокаді

Український суд відхилив позов кримського рибокомбінату, який  через блокаду окупованого півострова отримав збиток у розмірі 53 млн рублів, до управління Північно-Кримського каналу в Херсонській області та Державного комітету з водного господарства України. Кримські фермери заявили, що готують позов до Європейського суду з прав людини. Про це повідомив адвокат Олександр Молохов, пише qha.com.ua

“У нас з самого початку не було ніяких ілюзій, і ми не розраховували на те, що в Україні цей позов буде розглянуто по суті. Ми припускали, що нас будуть відфутболювати. Відповідно, суд відмовився прийняти позов до розгляду, і ми подали апеляційну скаргу”, –зазначив він.

Молохов повідомив, що український суд відмовився приймати позов з тієї причини, що підприємство не сплатило в повному обсязі державне мито. За його словами, підприємства розорені і не можуть виплатити суму в 600 тисяч рублів.

Відзначимо, Україна забезпечувала до 85% потреб Криму в прісній воді через Північно-Кримський канал. Подача води в Крим припинилася після анексії півострова Росією.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-sud-vidhylyv-pozov-krymskyh-fermeriv-po-vodnij-blokadi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати