Tempo950x100

Tempo300x100

Український винзавод буде виробляти власне шампанське

Український винзавод буде виробляти власне шампанське

Про це повідомляє «Інформ-UA».

Протягом багатьох років це підприємство мало справу тільки з низкою оптових поставок винних матеріалів і не займалося власним розливом вина. Повідомляється, що головними споживачами виступали «Інкерман» і «Коблево», а також Артемовський, Харківський і Київський заводи, на яких виробляються шампанські вина.

За словами директора підприємства Валерія Тинтулова, для того, щоб виробляти шампанські вина, кращими сортами винограду вважаються Піно, Шардоне, Рислінг. Він звернув увагу на те, що в минулому вони займалися постачанням винної продукції навіть в європейські країни. Однак тепер було прийнято рішення про відкриття цеху, в якому вони будуть розливати своє шампанське.

Відзначається, що під керівництвом виноградної компанії знаходиться 600 гектар, а їх відмітна особливість – це суглинкові ґрунти. За словами Валерія Тинтулова, на території, де розташовується глина, завжди можна отримати якісні червоні вина, що мають мускатний аромат.

Як стверджують виноградарі, в землю досить-таки часто вносять добрива, що є не дуже сприятливим для виноматеріалу, проте з цим нічого вдіяти не можна – такі ринкові закони. Незважаючи на це, співробітниками заводу був освоєний новий спосіб добрив, який майже не містить хімікатів. Підрізана лоза не спалюється, а переробляється. А також ряд подрібнених старих пагонів розпилюють, і таким чином збагачують грунт калієм.

Ми можемо розливати до 200 тисяч пляшок напою в місяць, думаю, наша якість буде набагато вище, ніж у конкурентів, а роздрібна ціна така ж – приблизно 100 гривень за пляшку, – розповів директор заводу.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-vynzavod-bude-vyroblyaty-vlasne-shampanske
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати