Tempo950x100

Tempo300x100

Український виробник соку випускатиме концентрат з бузини

Український виробник соку випускатиме концентрат з бузини

Поки, це він буде виготовлятися на замовлення, обмеженими лімітованими партіями.

Про це повідомив заступника директора департаменту продажів групи T.B. Fruit Олександр Кудін під час конференції «Плодівництво: плоди, ягоди, фрукти. Сучасні тренди», передає AgroPortal.

«Де-факто, бузина є органічним продуктом, оскільки — це дикороси, але є проблема з сертифікацією. У цьому році на Прикарпатті маємо фермерів, які планують отримати під замовлення T.B. Fruit сертифікат на органічну бузину», — розповідає Кудін.

T.B. Fruit планує виготовити близько 20 тонн концентрованого соку з бузини, який використовується як барвник для інших соків, наприклад, смородинового.

«Якщо смородиновому соку не вистачатиме кольору, то можна буде фарбувати концентратом бузини, що зробить його більш цікавим для споживача», — пояснив Кудін.

Довідка

T.B. Fruit — вертикально інтегрована міжнародна група компаній із замкнутим циклом виробництва. Має 4 тис. га сільгоспугідь, 7 заводів з виробництва концентрованих соків і соків прямого віджиму, фруктових пюре і заморожених фруктів і овочів в Україні, Польщі, Молдові, а також транспортно-логістичний і інжиніринговий бізнес.

Є лідером українського ринку концентрованих соків.

Загальна потужність переробних заводів становить 1,2 млн тонн концентрованого соку в рік.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-vyrobnyk-soku-vypuskatyme-koncentrat-z-buzyny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати