Tempo950x100

Tempo300x100

Український виробник заморожених овочів та фруктів експортуватиме продукцію до Канади та Ізраїлю

Український виробник заморожених овочів та фруктів експортуватиме продукцію до Канади та Ізраїлю

Про це повідомляє agravery.com

Наразі розробляється контракти на експорт продукції до Ізраїлю та Канади.

«До 2014 року існували як сировинний придаток у межах потреб російського ринку. Утім зараз переорієнтовуємося. Підприємство за останніх два з половиною роки пройшло необхідну сертифікацію, аби мати змогу власну продукцію експортувати до інших країн. Зараз комерційна служба відпрацьовує контракти, пов’язані з поставками до Ізраїлю, Канади», — розповіла директор підприємства Ірина Павленко.  

За її словами, підприємство також активно працює над збільшенням своєї присутності на українському ринку.

«Цей процес не швидкий, однак реальний», — зауважила Павленко.

Довідка:

«Фрау Марта» було засновано у 2003 році із залученням іноземних інвестицій. Першу продукцію випустили у 2005 році. Зараз виробнича база підприємства охоплює понад 6 тис. га землі в Черкаській області. Виробничий цикл містить усі технологічні етапи виготовлення кінцевого продукту — від обробки земель до збору врожаю і його переробки і заморозки. Основу асортименту компанії складають горошок і кукурудза. Також на підприємстві заморожують цибулю, перець, баклажани, гарбуз, цвітну капусту і брокколі. З 2014 року тут запустили фруктову лінійку, яка включає п’ять видів фруктів: яблука, полуницю, чорницю, вишню і смородину.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskyj-vyrobnyk-zamorozhenyh-ovochiv-ta-fruktiv-eksportuvatyme-produkciyu-do-kanady-ta-izrayilyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати