Tempo950x100

Tempo300x100

Українським цукром зацікавились в Китаї

Українським цукром зацікавились в Китаї

Про це повідомляє керівник аналітичного відділу НАЦУ «Укрцукор» Руслана Бутило, як представляла вітчизняних цукроварів на виставці HKTDC Food Expo 2017.

«На виставці ми мали змогу поспілкуватися з гравцями ринків усіх країн Південно-Східної Азії, тому для розвитку експорту продукції цукровиробництва і для подальшої роботи наших цукровиків ця поїздка зіграє дуже важливу роль. Цей регіон завжди потребує цукру у зв’язку з постійним зростанням населення», – пояснює Бутило.
За словами експерта, виробники закінчують поточний маркетинговий рік з рекордними показниками експорту цукру – за результатами 11 місяців реалізовано на зовнішні ринки 751 тис. т., основні поставки якого здійснювались в країни Азії та Африки, тому основне завдання на майбутній рік – втримати ринки збуту.

Також, з січня поточного року українські виробники отримали дозвіл на експорт побічних продуктів від виробництва цукру, зокрема жому бурякового до Китаю. Таке рішення було прийняте після інспекції українських підприємств представниками з КНР.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskym-cukrom-zacikavylys-v-kytayi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати