Tempo950x100

Tempo300x100

Українськими яблуками смакуватимуть в Індії

Українськими яблуками смакуватимуть в Індії

Про це повідомила асоціація “Укрсадпром”.

Українські яблука врожаю-2018 вже можуть бути поставлені в Індію за умови дотримання встановлених фітосанітарних умов. Індійська сторона визначила особливі умови поставки українських яблук, зокрема, їх витримку до моменту відвантаження з України при температурі 0 ° протягом 13 днів, що має бути зазначено в фітосанітарному сертифікаті.

“Відкриття ринку Індії для українських яблук – подія номер один не тільки для садівників, а й для України в цілому. Індія здатна повністю замінити російський ринок збуту, який був основним для українських яблук до 2014 року, а також призведе до необхідності поліпшити технології вирощування та зберігання, що не було потрібно для російського ринку, оскільки термін транспортування в Індію – близько місяця”, – цитується в повідомленні голова асоціації “Укрсадпром” Дмитро Крошка.

Крім того, на його думку, це призведе до розвитку морської логістики фруктів при експорті з України, дозволить істотно збільшити товарообіг між Україною та Індією, з огляду на обсяг і значно вищу вартість українських яблук у порівнянні, наприклад, з зерновими культурами, що експортуються до Індії.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrayinskymy-yablukamy-smakuvatymut-v-indiyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати