Tempo950x100

Tempo300x100

Укрцукор просить вирішити проблему забезпечення цукровиків залізничними вагонами

Укрцукор просить вирішити проблему забезпечення цукровиків залізничними вагонами

Відповідне звернення було направлене до Прем’єр-міністра України, Міністра інфраструктури України та Першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України.

Згідно повідомлення, на сьогоднішній день склалась загрозлива ситуація на цукрових заводах, через несвоєчасне забезпечення залізничними вагонами, які використовуються для перевезення цукрових буряків та цукру.

«Така ситуація викликає занепокоєність щодо стабільної роботи цукрових заводів, як підприємств з безперервним циклом виробництва та збереження цукрових буряків, як сировини, з обмеженим терміном зберігання, та ставить під загрозу відвантаження цукру на експорт згідно з укладеними зовнішньоекономічними контрактами», – цитується голова правління НАЦУ «Укрцукор» Андрій Дикун.

З урахуванням того, що виробничий сезон саме в розпалі і більшість цукрових заводів змушені здійснювати перевезення цукрових буряків з бурякопунктів, що знаходяться в інших регіонах; відвантажувати значні обсяги цукру, у тому числі на експорт, це зумовлює значне зростання потреби в залізничних вагонах для забезпечення безперебійної роботи підприємств.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrcukor-prosyt-vyrishyty-problemu-zabezpechennya-cukrovykiv-zaliznychnymy-vahonamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати