Tempo950x100

Tempo300x100

Укрлендфармінг увійшов до рейтингу найпривабливіших для працевлаштування компаній

Укрлендфармінг увійшов до рейтингу найпривабливіших для працевлаштування компаній

Найбільший агрохолдинг України Укрлендфармінг (Ukrlandfarming) бізнесмена Олега Бахматюка увійшов до рейтингу БІЗНЕСу як компанія, яка «плекає свою привабливість для майбутніх співробітників ще з дитячих садочків» за результатами читацького голосування серед найпривабливіших для працевлаштування компаній. Також визнання отримала HR команда Групи в рейтингу БІЗНЕСу  найдрайвовіших команд з управління персоналом.

Раніше група компаній Укрлендфармінг була відзначена експертами видань “Влада грошей” та “Фокус” як один з найкращих роботодавців року  в аграрній галузі. Рейтинг БІЗНЕСа визначив привабливість компанії як роботодавця з точки зору читачів. Окрім ГК Укрлендфармінг, до рейтингу також увійшли IT-компанія SoftServe, промислово-інвестиційна група “Смарт-Холдинг”, IT-гігант “Google Україна”, “Procter & Gamble Україна”, “Кока-Кола Беверіджиз Україна”, “Ельдорадо”, Carlsberg Ukraine, “METРO Кеш енд Кері Україна” та “Київстар”.

Укрлендфармінг запроваджує програми профорієнтації для дітей та тісно співпрацює з вищими навчальними закладами для підготовки майбутніх висококваліфікованих кадрів. Наталія Романенко, директор з управління персоналом Укрлендфармінг, зазначає: «Ми використовуємо в своїй роботі високі технології, що приваблює в першу чергу молодь. Також ми розвиваємо свій персонал та створюємо умови для кар’єрного зростання».
 
Група компаній “Укрлендфармінг” – це вертикально інтегрований агрохолдніг, що має в управлінні земельний банк площею 570 тис. га. У Групі більш ніж 300 підприємств у 600 населених пунктах країни, загалом в “Укрлендфармінг” працює до 30 тисяч чоловік.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrlendfarminh-uvijshov-do-rejtynhu-najpryvablyvishyh-dlya-pracevlashtuvannya-kompanij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати