Tempo950x100

Tempo300x100

Укрпошта випустила ювілейну марку AGROPORT

Укрпошта випустила ювілейну марку AGROPORT

З минулого року Укрпошта ввела цікавий маркетинговий хід – створення унікальних марок, присвячених особливим подіям які відбуваються в Україні. Так, в квітні цього року була випущена ювілейна марка, присвячена святкуванню 5-річчя Агропорта в Україні – однієї з найбільших агропромислових виставок Східної Європи.

«Агропорт – відмінний майданчик для аграріїв, а фермери та агрокомпанії – наші постійні та важливі клієнти. Ми хотіли відзначити значимість цього заходу і показати важливість сплетення аграрного та логістичного ринків», – пояснює Ганна Колесова, директор з розвитку бізнесу з корпоративними клієнтами Укрпошти.

Нагадаємо, що Agroport West Lviv 2018 відбувся у Львові і тривав три дні, 19-21 квітня. У виставці взяло участь більше двох сотень учасників з усієї країни, її відвідало понад 7 тис. осіб – з Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, а також з інших областей. Спеціально до п’ятиріччя AGROPORT UKRAINE був запущений новий проект — «Українське Трипілля». Це практична частина виставки — можливість перевірити представлену продукцію в дії: на полях с. Скнилів провели тест-драйви позашляховиків і сільгосптехніки. Також на ньому пройшли Фермерська ярмарка і Фестиваль вуличної органічної кухні, де і був встановлений новий рекорд з приготування органічної каші.

Наступним естафету 26-28 липня прийме Херсон (AGROPORT South Kherson 2018), а восени Харків — 11-13 жовтня (AGROPORT East Kharkiv 2018)

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrposhta-vypustyla-yuvilejnu-marku-agroport
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати