Tempo950x100

Tempo300x100

Укрспирт виходить на турецький ринок

Укрспирт виходить на турецький ринок

Як йдеться в повідомленні держпідприємства, в рамках цієї програми 9 жовтня 2017 р. відбулася робоча зустріч з представниками компанії «OZTURK GROUP» і ТОВ «Агропродукт-Херсон».

«На зустрічі обговорювалися питання реалізації в Турецьку Республіку післяспиртової барди сухої і можливість виробництва на потужностях ДП «Укрспирт» післяспиртової барди гранульованої, яка відповідає вимогам до продукту DDGS», – йдеться в повідомленні підприємства.

За даними «Укрспирту», зараз проводяться тендерні закупівлі обладнання з виробництва сухої барди у відповідності з експортними вимогами. В.о. керівника ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко запевнив представників компанії «OZTURK GROUP» в якісному виконанні майбутніх контрактів.

Довідка: Державне підприємство «Укрспирт» — найбільший виробник спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» — понад 30 млн декалітрів в рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrspyrt-vyhodyt-na-tureckyj-rynok
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    Укрспирт выходит на турецкий рынок

    Укрспирт выходит на турецкий рынок

    Как говорится в сообщении госпредприятия, в рамках этой программы 9 октября 2017 г. состоялась рабочая встреча с представителями компании «OZTURK GROUP» и ООО «Агропродукт-Херсон». 

    «На встрече обсуждались вопросы реализации в Турецкую Республику барды послеспиртовой сухой и возможность производства на мощностях ГП «Укрспирт» барды послеспиртовой гранулированной, которая соответствует требованиям к продукту DDGS», – говорится в сообщении предприятия.

    По данным «Укрспирта», сейчас проводятся тендерные закупки оборудования по производству барды сухой в соответствии с экспортными требованиями.

    Справка: Государственное предприятие «Укрспирт» — крупнейший производитель спирта и спиртосодержащей продукции в Украине. Общая производственная мощность ГП «Укрспирт» — более 30 млн декалитров в год. Его работу обеспечивает 41 производственная площадка.

    Перегляди: 0
    Читай нас у та
    Адреса: https://agroreview.com/content/ukrspyrt-vyhodyt-na-tureckyj-rynok
    Like
    Цікаво
    Подобається
    Сумно
    Нічого сказати