Tempo950x100

Tempo300x100

Укрзалізниця чекає пропозицій щодо оптимізації роботи зернових станцій

Укрзалізниця чекає пропозицій щодо оптимізації роботи зернових станцій

Про це під час засідання робочої групи УЗА щодо вдосконалення процесу логістики зернових повідомив директор з економіки та фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев, пише agroinsider.com.ua.

Зустріч була присвячена обговоренню ініціативи Укрзалізниці щодо обмеження виконання вантажної роботи станціями, які перебувають на малоінтенсивних ділянках, повідомляє прес-служба УЗ. Під час зустрічі представники УЗА повідомили, що поки ініціативи Укрзалізниці передані на розгляд регіональних представництв асоціації. Ті, в свою чергу, повинні сформувати пропозиції, яким чином малоефективні станції можуть бути виведені на рівень високого завантаження. Зокрема, кожному власнику елеватора запропоновано визначити, яким чином можливо посилити роботу по відвантаженню зерна.

«Представники Української зернової асоціації повністю розуміють позицію й аргументацію Укрзалізниці, але свою позицію вони озвучать після консультацій з власниками елеваторів і обіцяють це зробити протягом наступних кількох тижнів. Ми розраховуємо на те, що це буде конструктивна позиція, яка дозволить нам рухатися далі для досягнення нашої спільної мети — забезпечення максимальних обсягів перевезення зерна в цьому році», — прокоментував Андрій Рязанцев.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrzaliznycya-chekaye-propozycij-shchodo-optymizaciyi-roboty-zernovyh-stancij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати