Tempo950x100

Tempo300x100

“Укрзалізниця” підвищила плату за використання своїх вагонів

“Укрзалізниця” підвищила плату за використання своїх вагонів

Про це пише propozitsiya.com, посилаючись на прес-службу «Укрзалізниці».

Згідно з повідомленням філії “Центр транспортної логістики” (ЦТЛ) “Укрзалізниці”, нові ставки затверджені були рішенням правління 15 червня цього року і набирають чинності з 28 липня.

За новими ставками оплати за напоширенішы зерновози – збільшується на 8,9%, до 855,6 грн.

У той же час тим же рішенням правління «Укрзалізниці» істотно змінило коефіцієнти порожнього пробігу окремих типів вагонів. Якщо раніше вони були однаковими – на рівні 0,61, то з 28 липня для зерновагонов коефіцієнт порожнього пробігу зростає до 1,02.
Крім цього, «Укрзалізниця» вирішила скористатися своїм правом і стягувати додаткову плату в розмірі добової оплати вагона на операції, пов’язані з відправленням і прибуттям вантажу, і в разі переадресування вантажів. Перевезення вантажів з використанням поромної переправи і в разі перевантаження вантажу у вагони іншої ширини колії буде пов’язано з необхідності його оплати ще за дві доби.

Перевезення зерна і продуктів перемолу залізничним транспортом в січні-квітні 2018 р скоротилися на 13,6% – до 11,7 млн ​​т в порівнянні з січнем-квітнем минулого року. Однак перевезення залізницею хімічних і мінеральних добрив зросли за звітний період на 6% – до 1,3 млн т.

Як зазначив президент Української зернової асоціації (УЗА) Микола Горбачов: «Збільшення парку локомотивів, які будуть поставляти компанії General Electric і Bombardier для« Укрзалізниці », заплановане на кінець цього року, не поліпшить ситуацію з перевезенням зерна в 2018 році».

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrzaliznycya-pidvyshchyla-platu-za-vykorystannya-svoyih-vahoniv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати