Tempo950x100

Tempo300x100

Укрзалізниця планує почати виробництво покращених зерновозів на власних заводах

Укрзалізниця планує почати виробництво покращених зерновозів на власних заводах

Про це повідомив директор з економіки і фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев, передає прес-служба відомства.

«Наразі розробляється проектна документація щодо започаткування проекту будівництва зерновозів нового модельного ряду. Сподіваюся, що на початку наступного року вже почнемо їх будувати», – розповів Андрій Рязанцев. За його словами, нові зерновози матимуть перший клас антивандального захисту, щоб унеможливити крадіжки зерна, та матимуть більшу місткість, що є зручним для клієнта.

За словами Андрія Рязанцева, інвестування в зерновози стало можливим завдяки запровадженню вагонної дерегуляції. «При встановленні ринкової вартості за користування вагонами Укрзалізниці стало економічно вигідно вкладати кошти в будівництво зерновозів. Раніше ми будували лише універсальні вагони, що використовуються цілий рік та для різних видів вантажів, але вже зараз плануємо інвестувати і в спеціальні вагони», – зазначив Андрій Рязанцев.

Раніше повідомлялося, що під час брифінгу з зернотрейдерами директор з економіки і фінансів ПАТ «Укрзалізниця» запросив компанії до спільних проектів з придбання рухомого складу. «Маємо пропозиції спільно з клієнтами долати дефіцит рухомого складу. Придбані клієнтами нові вагони та локомотиви можуть бути надані Укрзалізниці через механізм фінансового лізингу. І цей рухомий та тяговий склад буде обслуговувати потреби клієнта. Укрзалізниця готова до переговорів щодо умов таких операцій та запрошує до співпраці», – зазначив Андрій Рязанцев.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrzaliznycya-planuye-pochaty-vyrobnyctvo-pokrashchenyh-zernovoziv-na-vlasnyh-zavodah
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати