Tempo950x100

Tempo300x100

Укрзалізниця планує припинити навантаження зерна на 170 станціях

Укрзалізниця планує припинити навантаження зерна на 170 станціях

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на прес-службу компанії.

Ще семи станціям пропонується надати можливість протягом кількох місяців збільшити середньоденне навантаження і вийти на беззбиткову діяльність. Крім того, роботу ще 177 станцій буде оптимізовано шляхом реструктуризації, санації, тимчасового або повного закриття для вантажних операцій.
Проаналізувавши роботу зернових вантажних станцій спеціалісти «Укрзалізниці» дійшли висновку, що близько 300 із 528 станцій на сьогоднішній день обробляють до двох вагонів зерна на добу, але при цьому потребують витрат на своє утримання і здійснюють навантаження на залізничну інфраструктуру.
Такі заходи, на думку відомства, дадуть змогу  зменшити витрати на утримання малодіяльних станцій до 350 млн грн на рік і приблизно на таку ж суму зменшаться витрати на формування поїздів за рахунок зменшення відстані між станцією навантаження та станцією формування поїздів.

На даний момент спеціалісти «Укрзалізниці» розробляють механізм цінового стимулювання, щоб клієнти переходили на більш потужні станції з навантаження.

Укрзалізниця запрошує учасників ринку та експертів долучитися до обговорення своєї ініціативи щодо подальшої роботи малодіяльних зернових вантажних станцій.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrzaliznycya-planuye-prypynyty-navantazhennya-zerna-na-170-stanciyah
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати