Tempo950x100

Tempo300x100

“Укрзалізниця” заперечує звинувачення стосовно незадовільного відвантаження зерна

“Укрзалізниця” заперечує звинувачення стосовно незадовільного відвантаження зерна

Про це повідомив фінансовий директор ПАТ Андрій Рязанцев на прес-конференції в Києві в четвер, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Протяжність залізничних шляхів в шість разів менше протяжності автодоріг. Однак, за останні чотири роки ми наростили обсяг зернових в загальному обсязі наших перевезень з 40% до 60%”,-сказав він.

За словами А. Рязанцева, в січні-лютому 2018 року “Укрзалізниця” збільшила перевезення зерна на 16% – до 6,1 млн тонн, і проблема в подачі вагонів не відноситься до їх, нібито, нестачі.

З 518 станцій навантаження зернових, за даними фіндиректора ПАТ, на 324 вантажать на добу не більше двох вантажних вагонів, затримуючи, таким чином, процес перевезення.

“Укрзалізниця” має намір відмовитися приймати до перевезення менше п’яти вагонів від одного вантажовідправника або станції, додав він.

“Цифри демонструють, що “Укрзалізниця” працює ефективно, не дивлячись навіть на зростання обсягів врожаю. Провокаційні заяви про те, що ми знищили або зупинили експорт, не мають під собою підстав”,- констатував А. Рязанцев, коментуючи, зокрема, заяву Української зернової асоціації про незадовільну роботу ПАТ.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ukrzaliznycya-zaperechuye-zvynuvachennya-stosovno-nezadovilnoho-vidvantazhennya-zerna
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати