Уряд призначив нових заступників Тимофію Милованову

Уряд призначив нових заступників Тимофію Милованову

Про це повідомляє Урядовий портал.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов отримав трьох заступників: першого заступника Павла Кухту, заступника — Тараса Висоцького та заступника – торгового представника України Тараса Качку.

Павло Кухта раніше працював радником при Кабінеті міністрів, а також в компанії Kesarev Consulting. Входить до складу стратегічної консультативної групи з підтримки реформ в Україні (SAGSUR).

Тарас Висоцький працював першим заступником голови Черкаської ОДА та генеральним директором асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” (УКАБ).

Новопризначений заступник міністра на своїй сторінці в Facebook озвучив кроки, які має намір реалізувати.

Зокрема, він планує:

– завершити більш ніж десятирічну земельну реформу, запровадивши ринок земель сільськогосподарського призначення;

– очистити аграрний сектор від збиткових, неефективних підприємств, передавши їх на приватизацію;

– побороти корупцію в сфері державного регулювання та контролю, ліквідувавши та/чи діджиталізувавши відповідні процедури;

– підвищити доходи зайнятих в АПК шляхом лібералізації ринку праці та підвищення кваліфікації працівників;

– підтримати децентралізацію, розвиток сільських територій та підвищення добробуту сільських жителів шляхом детінізації діяльності в аграрному секторі та підтримки малих виробників.

Тарас Качка є радником зі стратегічних питань міжнародного фонду “Відродження”, також він є радником в Міністерстві закордонних справ. У 2014-2015 роках був віцепрезидентом та в.о. президента Американської торговельної палати в Україні.

У 2007-2011 роках він був учасником переговорної команди України щодо Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

“Моя місія – покращити умови доступу української продукції на зовнішні ринки, збільшити експорт товарів з доданою вартістю, інтегрувати українських виробників у глобальні виробничі ланцюги”, – написав Тарас Качка  на своїй сторінці у Facebook.

Також ці призначення прокоментував на своїй сторінці у Facebook президент асоціації Український клуб аграрного бізнесу Алекс Ліссітса. Він привітав Милованова “з командою професіоналів, з якими вдасться вивести економіку країни на новий якісний рівень”.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/uryad-pryznachyv-novyh-zastupnykiv-tymofiyu-mylovanovu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати