Tempo950x100

Tempo300x100

Уряд призначив нових заступників Тимофію Милованову

Уряд призначив нових заступників Тимофію Милованову

Про це повідомляє Урядовий портал.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов отримав трьох заступників: першого заступника Павла Кухту, заступника — Тараса Висоцького та заступника – торгового представника України Тараса Качку.

Павло Кухта раніше працював радником при Кабінеті міністрів, а також в компанії Kesarev Consulting. Входить до складу стратегічної консультативної групи з підтримки реформ в Україні (SAGSUR).

Тарас Висоцький працював першим заступником голови Черкаської ОДА та генеральним директором асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” (УКАБ).

Новопризначений заступник міністра на своїй сторінці в Facebook озвучив кроки, які має намір реалізувати.

Зокрема, він планує:

– завершити більш ніж десятирічну земельну реформу, запровадивши ринок земель сільськогосподарського призначення;

– очистити аграрний сектор від збиткових, неефективних підприємств, передавши їх на приватизацію;

– побороти корупцію в сфері державного регулювання та контролю, ліквідувавши та/чи діджиталізувавши відповідні процедури;

– підвищити доходи зайнятих в АПК шляхом лібералізації ринку праці та підвищення кваліфікації працівників;

– підтримати децентралізацію, розвиток сільських територій та підвищення добробуту сільських жителів шляхом детінізації діяльності в аграрному секторі та підтримки малих виробників.

Тарас Качка є радником зі стратегічних питань міжнародного фонду “Відродження”, також він є радником в Міністерстві закордонних справ. У 2014-2015 роках був віцепрезидентом та в.о. президента Американської торговельної палати в Україні.

У 2007-2011 роках він був учасником переговорної команди України щодо Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

“Моя місія – покращити умови доступу української продукції на зовнішні ринки, збільшити експорт товарів з доданою вартістю, інтегрувати українських виробників у глобальні виробничі ланцюги”, – написав Тарас Качка  на своїй сторінці у Facebook.

Також ці призначення прокоментував на своїй сторінці у Facebook президент асоціації Український клуб аграрного бізнесу Алекс Ліссітса. Він привітав Милованова “з командою професіоналів, з якими вдасться вивести економіку країни на новий якісний рівень”.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/uryad-pryznachyv-novyh-zastupnykiv-tymofiyu-mylovanovu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати