Tempo950x100

Tempo300x100

УЗ запустила пілотний проект з відправки графікових зернових маршрутів

УЗ запустила пілотний проект з відправки графікових зернових маршрутів

“Укрзалізниця” розпочала пілотний проект з відправки організованих графікових маршрутів для перевезення зернових вантажів.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію УЗ.

Порожні вагони подаються зі станції Чорноморськ-порт під навантаження на станції Балин, Старокостянтинів, Лазірки, у зворотному напрямку відправляються маршрути зернових вантажів на станцію Чорноморськ-порт.

“Є вже перші результати пілотного проекту: оборот зерновоза скоротився вдвічі, склав 6 діб, при тому, що загальний оборот вагона зерновіз у травні 2019 року досягав 11,95 доби. УЗ комплексно працює над забезпеченням перевезення зернових: оптимізує інфраструктуру, удосконалює логістику і планування маршрутних відправок”, – зазначив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов.

Перші маршрути з порожніми вагонами компанія відправила 20 і 22 травня, а 23 травня був відправлений перший завантажений маршрут зі станції Старокостянтинів.

За словами Кравцова, графікові відправки організованих маршрутів сприяють ефективному використанню локомотивного парку, зменшенню обороту вагона за рахунок недопущення скупчення вагонів на сортувальних станціях.

Всього в травні буде відправлено 10 графікових маршрутів (по 5 відправлень з порожніми вагонами і навантаженими зерном).

За 4 місяці 2019 року “Укрзалізниця” перевезла 14 млн т зернових вантажів, що більше на 19,9% порівняно з відповідним періодом минулого року. Це найстрімкіше зростання серед всіх видів вантажів, що перевозяться залізницею.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/uz-zapustyla-pilotnyj-proekt-z-vidpravky-hrafikovyh-zernovyh-marshrutiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати