Tempo950x100

Tempo300x100

В Азербайджані заборонили продаж морозива з окупованого Криму

В Азербайджані заборонили продаж морозива з окупованого Криму

Про це УНН повідомляє з посиланням на матеріал Урядового кур’єра.

Видання повідомляє, що українські громадяни, які перебували в Азербайджані наприкінці минулого року, виявили в торговельній мережі морозиво, на етикетках якого виробник і місце виробництва вказано так: “ТОВ “Доброе”: 295034, Россия, Республика Крым, г. Симферополь, ул. Куйбышева, дом 29, кв. 107”.

Туристи не зупинилися на тому, що повернули цей продукт продавцям. Українці звернулися до посольства нашої країни в Азербайджані. Посольство звернулося до органів влади Азербайджану, щоб заборонити продаж виявленої продукції та запобігти її ввезенню на територію країни, бо це суперечить офіційній позиції Азербайджану на підтримку суверенітету й територіальної цілісності України.

“Терміново провели зустрічі посла України Олександра Міщенка з керівництвом профільних міністерств і відомств Азербайджану для вжиття невідкладних заходів із блокування всіх каналів постачання і реалізації продукції, в якій заперечено територіальну цілісність України. Правоохоронцям доручили вилучати всю продукцію з торговельної мережі, де український Крим зображено як територію РФ. Із книжкових магазинів вилучили книжки, атласи, підручники, енциклопедії російських видавництв, у яких український Крим зображено як територію РФ”, – йдеться у повідомленні.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-azerbajdzhani-zaboronyly-prodazh-morozyva-z-okupovanoho-krymu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати