Tempo950x100

Tempo300x100

В Івано-Франківську продали спиртзавод за 30 мільйонів гривень

В Івано-Франківську продали спиртзавод за 30 мільйонів гривень

Покупцем майнового комплексу стало ПП «Житлотехсервіс» (Івано-Франківськ), інформує “Галичина”.

Майно продавалось відповідно до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Початкова вартість майнового комплексу становила 58,35 млн. гривень. З другої спроби майно продали за 50% стартової вартості.

Цінність колишнього спиртзаводу полягає у великій земельній ділянці неподалік від центральної частини міста. Крім того, покупці отримали кілька десятків транспортних засобів (переважно у несправному стані), які належали підприємству.

Нові власники вже отримали дозвіл на встановлення (відновлення) меж двох земельних ділянок площею 7,6 га за адресою: вул. Княгинин, 44.

За даними ЄДРПОУ, засновниками ПП «Житлотехсервіс» є житель Чукалівки Тисменицького району Данченко Андрій Миколайович та житель Львова Дудок Руслан Володимирович.

Нагадаємо, що за контроль над заводом «Княгинин» точилася запекла боротьба. У 2018 році розпочалась процедура банкрутства підприємства.

У соцмережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зауважив, очевидно, коментуючи продаж заводу:

“Законом заборонили 5 місяців тому можливість купляти на відкритих аукціонах підприємства чи майно органам місцевого самоврядування і підприємствам засновником, яких є територіальна громада! Нажаль більше такого зробити, як з ЛРЗ не можливо! А шкода, бо ЛРЗ показує, що можна зберігати виробництво і створювати робочі місця!”.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ivano-frankivsku-prodaly-spyrtzavod-za-30-miljoniv-hryven
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати