Tempo950x100

Tempo300x100

В Кабінеті Міністрів України провели нараду зі спиртовиками та законодавцями по проблемах галузі

В Кабінеті Міністрів України провели нараду зі спиртовиками та законодавцями по проблемах галузі

Про це повідомляє прес-служба ДП “Укрспирт”.

У нараді також брали участь народні  депутати  України:  Андрій Кіт,  Микола  Люшняк, Микола Кадикало, Ігор Васюник, Андрій Антонищак, Михайло Головко,  Олег Барна та в.о. директора ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко, директор Української асоціації виробників альтернативні транспортних палив «Укрбіопаливо» Тарас Миколаєнко, голова асоціації «Укрводка» Володимира Остапюка.

Учасники робочої зустрічі  погодились із необхідністю напрацювання дієвих механізмів, щодо спрощення та дерегуляції правового регулювання виробництва та обігу спиртовмісних рідин, а також з необхідністю привести національне законодавство до вимог Директиви 92/83/ЄЕС Європейського Парламенту та Ради від 19 жовтня 1992 року щодо гармонізації структур акцизних зборів на спирт та алкогольні напої  (Директива 92/83/ЄЕС) в країнах ЄС щодо звільнення від оподаткування акцизним податком спирт етиловий (алкоголь), який денатурований та використовується для виробництва будь-якого не призначеного для людського споживання товару; спирт етиловий для виробництва лікарських препаратів, оцету, ароматизаторів, шоколаду та інших харчових продуктів.

З даною метою було вирішено створити робочу групу з представників учасників наради, опрацювати  підготовлені  пропозиції  та повторно провести зустріч в останній декаді листопада.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-kabineti-ministriv-ukrayiny-provely-naradu-zi-spyrtovykamy-ta-zakonodavcyamy-po-problemah-haluzi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати