Tempo950x100

Tempo300x100

В Kernel розповіли про інновації для ефективності агробізнесу

В Kernel розповіли про інновації для ефективності агробізнесу

Про це  в інтерв’ю журналу «Новое время» розповів Ігор Чикін, директор Агробізнесу компанії Kernel.

«У цьому році ми як ніколи близько підійшли до нового великого етапу цифрового розвитку. Більше 2,5 років ми працювали над проектом, який має зібрати в собі всі елементи технологічних рішень, використовуваних в полях, в одну єдину ERP-систему. Ми розглядаємо це як створення якоїсь BigData, яка вже на сьогодні є комплексним рішенням для управління ключовими процесами в Агробізнесі. Цей проект вже проходить етап тестування в регіонах», – заявив Ігор Чикін.

Читайте також: Діджіталізація принесла Kernel додаткових $25 млн

Він зазначив, що сьогодні всі бізнес-процеси інтегровані в мобільні додатки в планшет для кожного агронома.
«Ми називаємо цей проект «Мобільний агроном» (МАГ)-скаутинг і підходимо до того, що алгоритми роботи, прийняття рішення, оцінки стану посівів та виявлення ризиків і шкідливих об’єктів будуть однаковими для всіх співробітників компанії. Ми стандартизируем ці процеси, що в свою чергу дозволяє дати достатньо повну комплексну оцінку всьому, що відбувається на полі», – підкреслив Ігор Чикін.

В Kernel також реалізований автоматизований облік товарно-матеріальних цінностей через мобільні пристрої, і компанія в цьому році планує повністю відійти від паперових носіїв. У повному обсязі реалізований проект по обліку зерна: кожна тонна, завантажувана в автомобіль в полі, автоматично потрапляє в облікову систему, минаючи паперові носії.

«Ми зацікавлені в розвитку ефективності агробізнесу не тільки в рамках компанії, але і в рамках всієї України. Кращим підтвердженням політики відкритості Kernel служить наш проект Open Agribusiness, запущений в 2018 році. Кожен учасник програми за допомогою нової ІТ-платформи в режимі онлайн може вивчити виробничі результати інших учасників проекту та впровадити їх досвід на своїх полях. Єдиною умовою для участі в цій програмі є бажання і готовність ділитися своїми результатами з іншими учасниками проекту. Сьогодні перед усіма аграріями України стоїть складне завдання, в рамках якого ми повинні створювати нові механізми конкуренції на світових ринках. І цю задачу можна вирішити, лише об’єднавши спільні зусилля і надаючи ринку сучасні інноваційні продукти», – заявив Ігор Чикін.

 

Перегляди: 18
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-kernel-rozpovily-pro-innovaciyi-dlya-efektyvnosti-ahrobiznesu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати