Tempo950x100

Tempo300x100

“В полях у фермерів”: нелегальний бізнес “АТОшників”

“В полях у фермерів”: нелегальний бізнес “АТОшників”

Про це повідомив боєць легендарної 95-ї бригади, кіборг Євген Турчак, пише Обозреватель.

“Обдзвонив сьогодні 42 своїх бойових товаришів. Збирав інформацію про те, кому з них потрібна квартира. В результаті 20 з них – не в цивілізації, а в полях у фермерів. Це новий вид заробітку для “АТОшників” – вирішувати питання для фермерів, а вони добре платять”, – зазначив Турчак.
За його словами, “АТОшники” відбивають або утримують поле, а в замін забирають урожай з половини, це приблизно $200-400 тис”.
Турчак розповів, що більш “спритні” АТОшники “навіть схему придумали”.

“Розбилися на дві групи, одна приходить до фермера і створює проблеми. Тут же з’являється друга група і їх вирішує за винагороду. І всі задоволені – фермер-л*х зберіг урожай і землю, а рейдери заробили. Це схема “90-х”, називається “Вилка”. Свого часу нею користувалися афганці, тепер ми естафету перехопили”, – пояснив боєць.

Він уточнив, що існують ще й інші види “бізнесу”, а також закликав фермерів відразу йти в поліцію, а “АТОшників” не ганьбити інших бійців.
“Заощадите гроші і позбавите “АТОшників” непорядного заробітку, а значить на наступний урожай будете мати менше проблем”, – додав Турчак.

Крім того, він готовий розповісти поліції, хто в якій області і на яких полях “працює”, і за якою схемою.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-polyah-u-fermeriv-nelehalnyj-biznes-atoshnykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати