В Україні дешевшають печериці

В Україні дешевшають печериці

Цього року з початком посту підвищення цін на гриби не відбулося, швидше навпаки – ціни почали знижуватися. На оптових ринках помічено зменшення продажів грибів, повідомляє UMDIS, пише agro-business.com.ua.

У Київській області ціни знаходяться в діапазоні 23-26 грн/кг печериці, деякі виробники тримають ціну 28 грн/кг і відвантажують свій гриб на інші регіони. Ринок «Троєщина» торгує по 26-28 грн/кг.

Падіння ціни в Київській області вплинуло на інші регіони. У Львівській області ціна теж пішла на спад, виробники відвантажують печериці по 28 грн/кг і нижче, а ринок «Шувар» торгує в діапазоні від 30 до 33 грн/кг.

Також знизилися ціни в Одеській і Харківській областях. У Харківській області ціна – 28-31 грн/кг печериці, а в Одеській – 33 грн/кг.

Минулого року в кінці листопада ціни на печерицю на оптових ринках були: ринок «Троєщина» – 30-33 грн/кг, ринок «Шувар» – 30-33 грн/кг, оптовий ринок в Одесі – 37-38 грн/кг печериці . У цих діапазонах ціна знаходилася до 21 грудня 2017 року, з 22 грудня ціни почали рости.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-deshevshayut-pecheryci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати