Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні хочуть заборонити використовувати пальмову олію

В Україні хочуть заборонити використовувати пальмову олію

Цей закон, який стосується повної заборони використання пальмової олії в українських молочних продуктах, запропонував і посилено просуває голова “Радикальної партії” Олег Ляшко, пише inform-ua.info.

Над цим питанням представники фракції працюють вже близько двох років. На засіданні в парламенті Ляшко заявив, що пальмова олія шкідлива не тільки для здоров’я громадян України, але плюс до всього, цей продукт ще й ставить під загрозу виробництво вітчизняного молочного товару. Так як пальмову олію, привезену з Африки, споживачі купують частіше, тому що ціна на неї менше. Це призводить до того, що виробники молока в селах розоряються.

“Чому використовується пальмова олія? Тому що вона дешевша. Її завозять з Африки, «бодяжать» і продають українцям цю неякісну “бодягу” замість того, щоб купувати українське молоко. Візьміть масло, візьміть сметану, візьміть молоко – скрізь або хімія, або пальмова олія. Хто програє? Програє українська корова, програє український селянин, програє українська держава”, – прокоментував нардеп Ляшко.

 

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-hochut-zaboronyty-vykorystovuvaty-palmovu-oliyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати