Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні на внутрішніх водних шляхах почалося днопоглиблення

В Україні на внутрішніх водних шляхах почалося днопоглиблення

Філія «Днопоглиблювальний флот», який входить до складу ДП «АМПУ», почав реалізацію проектів щодо днопоглиблення на двох водосховищах на річці Дніпро – Кременчуцькому та Кам’янському. Про це повідомляє прес-служба АМПУ.

Днопоглиблення на водосховищах передбачає забезпечення гарантованих габаритів і відновлення глибин до рівня 3,65 м. Обсяг робіт склав 60 200 куб м.

Роботи виконуються власним флотом Філії АМПУ «Днопоглиблювальний флот», суду якого вже виходять з відновного ремонту. А також потужностями підрядників, визначених на тендерах, що проводяться філією ДП «АМПУ» в системі електронних закупівель ProZorro.

«Перед спеціалізованим філією ДП« АМПУ »стоїть масштабне завдання відновити габарити суднового ходу на внутрішніх водних шляхах, де системне днопоглиблення не проводилося останні 6 років», – зазначив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Зараз триває експлуатаційне днопоглиблення суднового ходу Кременчуцького водосховища. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «СОБІ» (Україна), яку система ProZorro визначила переможцем відкритих торгів. Загальний обсяг робіт, які необхідно виконати, становить 770 000 куб. м. Також тривають роботи з відновлення глибин на перекатах Кам’янського водосховища. Тут задіяний власний флот філії АМПУ- земснаряд «Скіф». Потреба в днопоглибленні становить 30 000 куб. м.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-na-vnutrishnih-vodnyh-shlyahah-pochalosya-dnopohlyblennya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати