Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні одні з найнижчих цін на цибулю в Європі, хоч і сягають рекордних показників

В Україні одні з найнижчих цін на цибулю в Європі, хоч і сягають рекордних показників

В той же час, на сьогоднішній день на українському ринку спостерігаються одні з найнижчих цін на цю продукцію в Європі, повідомляють аналітики Української плодоовочевої асоціації (УПОА).

Зокрема, згідно з даними німецького агентства AMI, наразі найдорожча цибуля в Нідерландах, де ціна на неї доходить до 0,40 евро/кг. В Іспанії максимальні ціні на сортовану продукцію нерідко сягають 0,38 евро/кг.

Трошки дешевша цибуля у Німеччині: фермері цієї країни пропонують її по 0,34-0,37 евро/кг в залежності від якості та умов угоди.

В Австрії ціни на цибулю варіюються в межах 0,28-0,32 евро/кг.

В той же час, українські фермері вже ведуть реалізацію цибулі високої якості по 7-8 грн/кг, тобто по 0,22-0,25 евро/кг.

Найнижчі ціни поки що спостерігаються у Франції, де виробники готові відвантажувати цибулю з поля по 0,18-0,20 евро/кг.

Як зауважують аналітики, наразі ціни на цибулю в усіх вищезгаданих країнах залишаються відносно стабільними. Проте, вони впевнені, що вже наприкінці осені ця продукція почне дорожчати. Більш того, ціни на цибулю будуть перевищувати минулорічний рівень протягом усього сезону, адже майже в усіх європейський країнах цього року спостерігається зменшення виробництва.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-odni-z-najnyzhchyh-cin-na-cybulyu-v-yevropi-hoch-i-syahayut-rekordnyh-pokaznykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати