В Україні оприлюднили підсумки понад 1000 земельних онлайн-аукціонів

В Україні оприлюднили підсумки понад 1000 земельних онлайн-аукціонів

З вересня 2018 року в Україні відбулося 1037 успішних електронних земельних аукціонів на загальну суму 79,18 млн гривень.

Їх провели держпідприємство СЕТАМ Агентства з розшуку і менеджменту активів і Держслужба з питань геодезії, картографії та кадастру через платформу OpenMarketLand, інформує 21 травня прес-служба СЕТАМ.

“Загальне середнє підвищення ціни по кожному лоту становило 180%. Тобто вартість оренди досягла 23,2% нормативної грошової оцінки. Загальна площа виставленої на електронні торги землі становить 42 884 га”, – йдеться в повідомленні.

Генеральний директор СЕТАМ Віктор Вишньов повідомив, що додатково завдяки конкурентним аукціонам зароблено 51 млн гривень, в середньому за кожен лот змагаються три-п’ять учасників.

За даними прес-служби держпідприємства, найбільше продано земельних ділянок в Одеській області – 175, загальна площа яких становить 4016 га. Найдорожче була реалізована оренда ріллі на сім років в Кіровоградській області площею 150 га – за 1,91 млн гривень, тоді як стартова ціна становила 411,02 тис. гривень.

[[{“fid”:”627954″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-oprylyudnyly-pidsumky-ponad-1000-zemelnyh-onlajn-aukcioniv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати