Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні планують постачати річкою не лише кавуни, а й фрукти та овочі

В Україні планують постачати річкою не лише кавуни, а й фрукти та овочі

Про це повідомила прес-служба проекту Агентство США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development, USAID) “Підтримка аграрного і сільського розвитку”, пише Укрінформ.

“Після підбиття підсумків першого тесту ми очікуємо наступні партії продукції (кавунів – ред.), а після успішного завершення пілоту відпрацьована модель може бути застосована до інших видів фруктів та овочів, а також фермерами з інших регіонів, які забажають скористатися цим ланцюжком постачання”, – зазначили фахівці проекту.

Перша баржа з кавунами, яка прибула 4 серпня до Переяслав-Хмельницкого, була тестом нової моделі поставок плодово-овочевої продукції в Україні. Наразі учасники проекту відпрацьовують механізми логістики і пакування, розраховують показники вартості і часу та налагоджують взаємодію.

Як повідомлялося, у червні 2017 року фермери Херсонської області, компанія ТОВ СП «Нібулон», торговельна мережа «Сільпо» і проект USAID “Агросільрозвиток” підписали угоду про співпрацю у рамках пілотного проекту «Створення ефективного логістичного ланцюга постачання плодово-овочевої продукції». Першу поставку в рамках проекту було здійснено 30 липня, коли баржа з херсонськими кавунами відпливла з м. Гола Пристань у напрямку Києва.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-planuyut-postachaty-richkoyu-ne-lyshe-kavuny-a-j-frukty-ta-ovochi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати