Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні побудували найбільший завод з виробництва пластівців

В Україні побудували найбільший завод з виробництва пластівців

Агропромислова група Agricon Group закінчила будівництво заводу з виготовлення пластівців ТМ “Добродія”, пише delo.ua.

Виробничий комплекс по виготовленню пластівців зернових культур і продуктів на їх основі розташоване у Чернігівській області. Потужність виробництва 1000 тонн в місяць.

На заводі проходять всі етапи виробництва пластівців: очищення і лущення вівса, лущення і шліфування пшениці, ячменю, жита, гідротермічна обробка, нарізка, прокатка і фасування в різні види упаковки.

У лютому 2018 підприємство отримало сертифікат відповідності згідно з вимогами схеми сертифікації FSSC 22000 на систему якості та безпеки харчової продукції. На заводі встановлено обладнання компанії Buhler. А планова кількість робочих місць становить близько 100 чоловік.

Загальна вартість проекту — близько 200 млн грн.

Agricom Group спеціалізується на виробництві і дистрибуції продуктів харчування з зернових культур, об’єднує сільськогосподарські, переробні й торговельні підприємства. Група опрацьовує 40 тис. га в Рівненській, Чернігівській та Луганській областях. Потужності по зберіганню на 63 тис. тонн представлені двома елеваторними комплексами на території Білокуракинського та Чернігівського кластерів.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-pobuduvaly-najbilshyj-zavod-z-vyrobnyctva-plastivciv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати