Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні побудують ягідний розсадник

В Україні побудують ягідний розсадник

“Сума інвестицій в розплідник становить близько 30 млн грн. Основна діяльність – розмноження, дорощування з подальшою реалізацією розсади і саджанців основних ягідних культур: суниця садова, малина, чорниця високоросла, а також ожина”, – сказав агентству Інтерфакс-Україна власник компанії Вадим Скороход.

За його словами, будівництво розплідника було розпочато в березні 2017р.

На сьогоднішній день, паралельно з будівництвом, компанія займається отриманням ліцензій на можливість у наступні роки розмножувати і поширювати якісний посадковий матеріал ягідних культур іноземної селекції. Переговори ведуться як з американськими селекційними компаніями, так і з європейськими.

“Місія ТОВ “Українська ягідна гільдія” – забезпечити виробників України якісним, ліцензованим посадковим матеріалом найвідоміших і найпродуктивніших сортів ягідних культур. У свою чергу це дасть українським виробникам можливість сертифікувати свою продукцію за європейськими стандартами і вийти на експортні поставки”, – уточнив В. Скороход.

Власник компанії зазначив, що на реалізацію першої черги розплідника зупинятися не має наміру.

“Наш п’ятирічний план – розширення площ і будівництво in-vitro лабораторії”,- додав власник “Української ягідної гільдії”.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-pobuduyut-yahidnyj-rozsadnyk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати