Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні почали виробляти макарони з амаранту

В Україні почали виробляти макарони з амаранту

Це дві лінійки продукту, призначені для здорового харчування, — макарони цільнозернові пшеничні з твердих сортів з додаванням амарантової і гречаної муки і безглютенові макаронні вироби з рисового борошна з додаванням амарантового, гречаного борошна та овочевих соків (буряк, томати, зелень).

Про це AgrоРortal.ua повідомив автор бренду Healthy Generation Андрій Сазоновский.

«Healthy Generation — це сім’я продуктів, створених для повноцінного здорового життя за доступною ціною. Без доданого цукру (фруктоза, глюкозного сиропу), пальмової олії, модифікованого крохмалю, пшеничного борошна та інших «корисностей». Частина продукції виробляється безпосередньо на нашому підприємстві ТОВ «Юнайтед Фрут», деякі види за схемою outsourcing — на спеціалізованих виробництвах. Наприклад, пшеничні і безглютенові макарони нам виготовляють різні виробники. Сировину для них відбирається і контролюється нашими спеціалістами з якості», — розповідає Андрій Сазоновский.

За його словами, Healthy Generation також випускає повітряні сухі сніданки нового покоління AIR Yummy з повітряного амаранту з додаванням сухофруктів, горіхів, шоколаду. Також є амарантова шліфована крупа HomeSuperFood — смачний суперфуд для домашнього приготування. У найближчій перспективі заплановано виробництво фітнес-коктейлів, шоколадних виробів, каш швидкого приготування, чіпсів.

«Наші потужності дозволяють виробляти 5-10 тонн готової продукції на добу в залежності від виду та забезпечити зростаючу потребу покупців. Незважаючи на нестабільну ситуацію в країні і пов’язане з цим погіршення купівельної спроможності, сегмент продуктів харчування для здорового способу життя показує стабільне зростання. Основними каналами збуту нашої продукції є супермаркети, екомагазини та e-соммегсе. Підписані договори на поставку продукції з Fozzy Cash& Carry, «Сільпо», — зазначає Андрій Сазоновский.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-pochaly-vyroblyaty-makarony-z-amarantu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати