Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні презентували карту органічної продукції

В Україні презентували карту органічної продукції

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на повідомлення OrganicInUkraine.

«У 2017 р. вперше Офіс підтримки реформ при Міністерстві аграрної політики та продовольства України зібрав дані оперативного моніторингу про основні показники органічного сільського господарства від органів сертифікації, які сертифікували органічне виробництво і торгівлю органічними продуктами в Україні відповідно до органічного законодавства ЄС. Дані про органічних операторів та сільськогосподарські землі (органічні та перехідного періоду) подані на Органічній карті України», — йдеться у повідомленні OrganicInUkraine.

За площею сільськогосподарських органічних земель в Україні лідирують чотири області — Одеська (102 238 га), Херсонська (75 866 га), Дніпропетровська (37 750 га) та Житомирська (31 576 га).

Загальна площа сільськогосподарських земель становить 381 173 га, з яких 289 551 га мають органічний статус.

[[{“fid”:”306820″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-prezentuvaly-kartu-orhanichnoyi-produkciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати