Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні продають винний завод

В Україні продають винний завод

“В даному лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з пониженням ціни (редукціон). Зниження ціни можливе доти, доки не виявиться бажаючий укласти договір, але не нижче граничної вартості, яка становить 29 715 323.00 грн”, – йдеться в оголошенні.

У разі створення першої ставки будь-яким допущеним учасником, торги переходять у режим аукціону з підвищенням ціни і подальше зменшення актуальної ціни припиняється.

«Комплекс (завод) будівель та споруд, загальною площею 5 766.70 кв.м., по виробництву виноробної продукції, який розташований за адресою: Закарпатська обл., Берегівський р-н; Будівлі та допоміжні споруди комплексу очисних споруд, загальною площею 80.8 кв.м., який розташований за адресою: Закарпатська обл., Берегівський р-н; Спеціалізоване обладнання, по виробництву виноробної продукції 293 шт., яке розміщене в комплексі (заводі) будівель та споруд, який розташований за адресою: Закарпатська обл., Берегівський р-н”, – зазначається в оголошенні

Судячи з фотографій об’єкту, йдеться про СП «Котнар», яке засноване в 1996 році, в 2008 підприємством був зведений найсучасніший на той час завод потужністю до 30 мільйонів пляшок вина на рік, розташований в селі Мужієво. Наразі СП «Котнар» володіє також 180 га власних виноградників.

Джерело: mukachevo.net

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-prodayut-vynnyj-zavod
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати