В Україні пройшов демотур трактора VERSATILE 370

В Україні пройшов демотур трактора VERSATILE 370

Універсальні в повному розумінні цього слова трактори VERSATILE 370 обладнані двигуном Cummins QSL 9.0 з потужністю 340/370 к.с. та готові  працювати з будь-якими типами агрегатів. Власники експлуатують їх цілий рік — з весни до пізньої осені машини працюють в полях. 

Відкрили демотур покази в Харківській області в Нововодолазькому, Лозівському та Первомайському районах. Трактор 370 показав свою ефективність на полях Харківщини з плугом KUHN MULTI-LEADER 8, дисковою бороною Kverneland Qualidisc  Pro Т, глибокорозпушувачем та плугом ERMO. 

[[{“fid”:”678725″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Далі трактор VERSATILE 370 демонструвався з глибокорозпушувачем Gaspardo Artiglio 400/9 в Сумській області та з кільцевою секційною бороною в Дніпропетровській.

«Ми з радістю прийняли запрошення на демопоказ трактора VERSATILE, тому що стараємося відслідковувати новинки техніки. При потужності в 340 к.с. VERSATILE 370 показав гарні результати роботи з дисковою бороною Kverneland Qualidisc  Pro Т. При ширині захвату борони в 7 метрів і глибині обробки 10-15 см трактор працював на 9 передачі зі швидкістю 14 км/год, при цьому навантаження на двигун складало 75-80 %. Також сподобався шикарний огляд з кабіни оператора, та й сама кабіна дуже зручна і комфортна», — поділився своїми враження від демопоказу в Харківській області директор підприємства «Агро-Юа» Овчаренко А.О.

«Ми завжди намагаємося бути ближче до клієнтів, тому в рамках осіннього демотуру ми хотіли показати ефективну роботу трактора VERSATILE 370 в польових умовах — саме тих, в яких аграрії працюють кожного дня. Впевнений, що класичні трактори VERSATILE заслуговують на увагу українських фермерів, тому що вони надійні та здатні адаптуватися до появи більш енерговитратних агрегатів в найближчі 10 років. До того ж ми пропонуємо вигідні програми фінансування на всю техніку VERSATILE: кредитні та лізингові програми, оренда з подальшим викупом, програма трейд-ін», — розповів генеральний директор компанії «Версатайл Україна» Колотурській О.В.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-projshov-demotur-traktora-versatile-370
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    18 Квітня

    Ціни на фрукти не будуть високими, але все залежить від погоди

    Ukravit запропонував аграріям Програму лояльності

    Виробник горілки “Хортиця” почав випускати мінералку

    Як змінилися ціни на каву, вершки та цукор навесні

    17 Квітня

    У ВР зареєстрували проєкт закону щодо особливостей планування територій, які виникають внаслідок руйнівного впливу війни

    Збільшення прогнозів урожаю сої посилює тиск на ціни, зокрема і в Україні

    На Волині чеські інвестори вирощуватимуть енергетичну тополю

    Українські аграрії потребують підтримки, щоб надалі забезпечувати продовольчу безпеку світу

    В України є стратегічна потреба вирощувати бавовну – Мінагрополітики

    Україна орієнтована на діалог і співпрацю, а не на запровадження обмежень у торгівлі з Польщею – Мінагрополітики

    БІЛЬШЕ НОВИН