Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні стартувала грантова програма для фермерів

В Україні стартувала грантова програма для фермерів

Про це повідомляє прес-служба Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва

Бюджет всієї грантової програми 125 тисяч канадських доларів. UHBDP очікує, що в результаті реалізації екологічних грантів, грантоотримувачі знизять навантаження на навколишнє природнє середовище, отримують додаткову вартість продукції.

Як розповів Дмитро Ніколаєв, менеджер Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, учасниками грантової програми можуть стати: виробники меду, овочів, фруктів, ягід та інших плодоовочів з органічною сертифікацією, виробники меду, овочів, фруктів, ягід та інших плодоовочів, постачальники обладнання та IT-інструментів.

Менеджер міжпроектних програм Олександра Гармаш підкреслила, що серед обов’язкових умов – офіційно зареєстрований бізнес (ФОП 3-ї групи, ТОВ, СОК, ФГ). Крім того, конкурсна комісія не розглядатиме стартапи.

 

Гранти можуть бути спрямовані на наступні придбання/цілі:

  • засоби виробництва для виробників з органічною сертифікацією (підтримуються будь-які ідеї, пов’язані з додатковим прибутком у рамках органічного бізнесу),
  • засоби виробництва для всіх виробників (підтримуються будь-які ідеї, пов’язані зі зменшенням негативного впливу на навколишнє середовище, переваги будуть віддаватися заявкам, у яких в тому числі буде очікування додаткового прибутку в рамках впровадження нових засобів виробництва),
  • для постачальників обладнання IT інструментів – доробка існуючого обладнання/сервісу, які вирішують проблеми безпеки продуктів або проблеми, пов’язані з навколишнім природним середовищем.

Розмір грантової допомоги від 8 до 12,5 тисяч канадських доларів на один проект. Результати грантового конкурсу оголоситимуть до вересня 2019 року. Щоб взяти участь у конкурсі грантів, треба подати заявку на сайті проекту https://uhbdp.org/ua/ з 1 по 15 квітня 2019 року.

Перегляди: 9
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-startuvala-hrantova-prohrama-dlya-fermeriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Супермаркети встановили нові ціни на популярні м’ясні продукти

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН