Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні стартувала грантова програма для фермерів

В Україні стартувала грантова програма для фермерів

Про це повідомляє прес-служба Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва

Бюджет всієї грантової програми 125 тисяч канадських доларів. UHBDP очікує, що в результаті реалізації екологічних грантів, грантоотримувачі знизять навантаження на навколишнє природнє середовище, отримують додаткову вартість продукції.

Як розповів Дмитро Ніколаєв, менеджер Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, учасниками грантової програми можуть стати: виробники меду, овочів, фруктів, ягід та інших плодоовочів з органічною сертифікацією, виробники меду, овочів, фруктів, ягід та інших плодоовочів, постачальники обладнання та IT-інструментів.

Менеджер міжпроектних програм Олександра Гармаш підкреслила, що серед обов’язкових умов – офіційно зареєстрований бізнес (ФОП 3-ї групи, ТОВ, СОК, ФГ). Крім того, конкурсна комісія не розглядатиме стартапи.

 

Гранти можуть бути спрямовані на наступні придбання/цілі:

  • засоби виробництва для виробників з органічною сертифікацією (підтримуються будь-які ідеї, пов’язані з додатковим прибутком у рамках органічного бізнесу),
  • засоби виробництва для всіх виробників (підтримуються будь-які ідеї, пов’язані зі зменшенням негативного впливу на навколишнє середовище, переваги будуть віддаватися заявкам, у яких в тому числі буде очікування додаткового прибутку в рамках впровадження нових засобів виробництва),
  • для постачальників обладнання IT інструментів – доробка існуючого обладнання/сервісу, які вирішують проблеми безпеки продуктів або проблеми, пов’язані з навколишнім природним середовищем.

Розмір грантової допомоги від 8 до 12,5 тисяч канадських доларів на один проект. Результати грантового конкурсу оголоситимуть до вересня 2019 року. Щоб взяти участь у конкурсі грантів, треба подати заявку на сайті проекту https://uhbdp.org/ua/ з 1 по 15 квітня 2019 року.

Перегляди: 9
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-startuvala-hrantova-prohrama-dlya-fermeriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати