Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні стартував міжнародний конкурс на найкраще мобільне рішення для агросектору

В Україні стартував міжнародний конкурс на найкраще мобільне рішення для агросектору

Мета – зібрати ідеї та реалізувати проекти, які допоможуть у вирішенні нагальних проблем малозабезпечених фермерів за допомогою мобільних додатків. Переможець отримає грант на $10 тис. та початкове фінансування пілотного запуску рішення. Окрім можливості втілити свою ідею, команді буде надана менторська та технічна підтримка.

AGRITECH Challenge відбувається за ініціативи Голови Українсько-Нідерландської ділової ради, екс-міністра АПК Олексія Павленка та команди інноваційного парку UNIT.City. Партнером проекту виступив азійський венчурний фонд Forum Capital.

Учасниками конкурсу можуть стати резиденти України та інших країн світу. Прийом заявок триватиме до 31 січня 2018 року. Проекти повинні мати можливість масштабування та чіткий механізм монетизації. Рішення потрібно розробити для країн Південно-Східній Азії. З огляду на міжнародний рівень конкурсу, важливо вказати потенційний ефект від того чи іншого проекту як для вітчизняного, так і світового агросектору. Подати заявку та дізнатися більше про конкурс можна за посиланням.

У рамках проекту також заплановано серію бізнес-зустрічей. Перший захід відбудеться вже 29 листопада у приміщенні UNIT.City. Олексій Павленко та Кирило Мазур, керівник розвитку екосистеми UNIT.City, розкажуть про те, як Україні заробити $10 млрд на агроінноваціях. На заході розглянуть вплив сучасних технологій на розвиток аграрного сектору, можливості для отримання та вкладання інвестицій в агростартапи, їхню взаємодію з холдингами. Зареєструватися на зустріч можна за посиланням.

«Головний двигун економіки України – сільське господарство. Аби воно розвивалось, потрібні нові рішення. Конкурс AGRITECH Challenge створений для пошуку саме таких рішень. Завдяки інноваціям АПК здатний вийти на новий рівень. І я радий, що ми можемо бути свідками цих перетворень. AGRITECH Challenge – це інвестиції в майбутнє сільського господарства», – зазначив Олексій Павленко, голова Українсько-Нідерландської ділової ради, Міністр АПК 2014 -2016.

«Чи не вперше в історії наші талановиті підприємці матимуть реальну нагоду допомогти побороти бідність та голод в інших куточках нашої планети», – говорить Макс Яковер, CEO та керуючий партнер UNIT.City.

Нещодавно UNIT.City зробив огляд індустрії аграрних інновацій в Україні. В партнерстві з компанією SmartFarming команда інноваційного парку дослідила ринок аграрних інновацій в Україні та презентувала першу мапу agritech-проектів. Мапа була створена разом із асоціацією AgTech Ukraine.

 

Довідкова інформація

UNIT.City – перший інноваційний парк в Україні. Місце, де створюється інфраструктура та екосистема для розвитку бізнесу в сфері високих технологій й креативних індустрій. Місія UNIT.City – побудувати унікальний центр інновацій, де прогресивні компанії, стартапи та фахівці зможуть співпрацювати між собою, швидко та якісно зростати.

Плани UNIT.City на найближчі 5 років:

  • 500 тисяч квадратних метрів для бізнесу, освіти та інновацій
  • Територія в 25 Га
  • 1500 місць в коворкінгах
  • 10 лабораторій
  • $200 млн інвестицій

Сайт конкурсу AGRITECH Challenge:

http://agritech.unit.city/challenge/ua

Сторінка на Facebook:

https://www.facebook.com/agritechchallenge/

Контакт для учасників AGRITECH Challenge:

[email protected]

Контакти для ЗМІ:

[email protected]

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-startuvav-mizhnarodnyj-konkurs-na-najkrashche-mobilne-rishennya-dlya-ahrosektoru
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати