Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні створять Атлас сільських територій

В Україні створять Атлас сільських територій

Про це повідомила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, пише agroportal.ua.

За її словами, під час останнього візиту в Німеччину вона поспілкувалася на тему розвитку сільських територій з представниками Федерального міністерства продовольства і сільського господарства (нім. Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft, BMEL).

«Прекрасним прикладом є те, що німецьке міністерство для того, щоб розвинути ініціативи на місцях, ініціювало проведення аналітичного дослідження, яке було виконано на замовлення одним з провідних німецьких інститутів. На основі отриманих даних був створений «Атлас сільських територій Німеччини». Вважаю, що для України потрібно зробити те ж саме», — зазначила вона.

За словами Ольги Трофімцевої, атлас відображає ситуацію на сільських територіях у різних регіонах країни. Серед наведених даних — кількість власників приватних будинків, школярів і випускників коледжів, зосередженість компаній, відстані до необхідних об’єктів.

Як зазначила Ольга Трофімцева, збір такої інформації дає необхідну картинку для подальших дій.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-stvoryat-atlas-silskyh-terytorij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати