Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні відкрили забійний цех потужністю 20 тонн

В Україні відкрили забійний цех потужністю 20 тонн

Потужність цеху – 250 голів свиней за добу, що складає 20 тонн. Забійний цех є частиною ПП «Глиняни Агро», повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз зазначила, що цей об’єкт є важливим для розвитку інфраструктури галузі тваринництва.

«На сьогодні є необхідність професійного забою, зокрема для великих підприємств. І цей об’єкт, який відкриваємо покликаний не лише для власних потреб, але також може надавати послуги для широкого кола підприємців власне по забою свиней, а також великої рогатої худоби”, – наголосила Наталія Хмиз.

Засновники компанії інвестували в ремонт та переобладнання цеху орієнтовно 6 млн грн. Окрім забійного цеху, частиною ПП «Глиняни Агро» є свинарник в с. Розворяни.

«Підприємство починає свою роботу, буде забезпечувати якісним м’ясом споживачів Львівщинии, а також переробників. Ми працюємо за новими вимогами щодо якості та безпеки продуктів харчування, згідно з європейськими нормами. Маємо свої потужності для виробництва, 250 голів свиней, відгодівлю у Глинянах і сподіваємось на співпрацю з фермерами з Золочівщини, Перемишлянщини, можливо, Бродівщини,  також Тернопільщини. Тут працює 20 працівників. Готова продукція реалізовуватиметься на ринках області, підприємці працюють по ліцензійних угодах з нашою торговою маркою, маємо також групу підприємств з якими співпрацюємо», – розповів Володимир Пуцята, співвласник підприємства “Глиняни Агро”

М’ясо реалізується переважно на м’ясопереробне підприємство ПП «Багнет» (Пустомитівський район і м. Львів) та ФОП.

Довідка:

Сільськогосподарське підприємство ПП «Глиняни Агро» засноване у 2006 році. Компанія займається вирощуванням свиней та виробництвом м’яса. На сьогодні підприємство налічує 352 голів свиней. Компанія здійснює виробничу діяльність із дотриманням вимог харчового законодавства України, зокрема запроваджуються принципи системи безпечності харчових продуктів НАССР. Зараз в компанії працює 22 особи. У планах компанії – реконструкція свинарника в с. Розворяни із забезпеченням сучасних технологій та вимог біобезпеки.

Перегляди: 33
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-vidkryly-zabijnyj-ceh-potuzhnistyu-20-tonn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати