Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні вироблятимуть цукерки з квасолі та нуту

В Україні вироблятимуть цукерки з квасолі та нуту

Львівська майстерня шоколаду спільно з “Співтовариством виробників і споживачів бобових України” розробили цукерки, до складу яких входить пюре чорної квасолі, пюре гороху нуту, пюре червоної сочевиці.

На конференції «Майбутнє бобових» було представлено три види цукерок: «Вояж з чорною квасолею», «Праліне з нутом» та «Трюфель з червоною сочевицею». У продажу вони з’являться вже в грудні.

Бобову індустрію буде підтримувати новий уряд. Оскільки виробництвом бобових займаються переважно малі та середні виробники, фермери, а саме вони в фокусі державної підтримки, розказала Інна Мєтєлєва під час урочистого відкриття форуму.

«Державна підтримка в сільському господарстві фокусується на двох речах. Перше — введення в обіг земель сільськогосподарського призначення для надання сільгоспвиробникам більше можливостей для виробництва, збільшення продуктивності та ефективності у виробництві і зовнішньому партнерстві. Наступний фокус — створення нових робочих місць та зростання експортного потенціалу. Бобова індустрія в цьому питанні найбільш цікава, бо виробництвом бобових займаються переважно малі та середні виробники, фермери. І на це є сьогодні фокус державної підтримки», —  прокоментувала вона.

Джерело: infoindustria.com.ua

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-vyroblyatymut-cukerky-z-kvasoli-ta-nutu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати