Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні вироблятимуть міні-трактор

В Україні вироблятимуть міні-трактор

Український виробник сільськогосподарської техніки ТОВ А3ТЕХ – Україна, який знаходиться в Шепетівці Хмельницької області, уклав угоду з американською компанією CleBer LLC на виробництво малогабаритного трактора OGGUN, пише auto.24tv.ua.

“Угода про ліцензійне виробництво дозволяє компанії А3ТЕХ-Україна виготовляти трактори Oggun із залученням якомога більшої обсягу місцевих комплектуючих, з подальшою метою забезпечення 100% виготовлення техніки на місці”, – йдеться на сторінці вітчизняного виробника в Фейсбук.

Конструкція трактора розроблена в стилі Технології Дизайну Відкритих Систем – щоб дати відкритий доступ до основних його систем. Виробник готовий забезпечити велику кількість запчастин в наявності на складі в Україні, щоб у разі поломки техніка не простоювала. Фермер буде мати можливість швидко отримати деталі та комплектуючі і ліквідувати несправність прямо на полі, не залучаючи при цьому складні інструменти і фахівців для обслуговування.

“Україна стає першою країною, яка буде виробляти трактори Oggun за концепцією Компанії CleBer Виробництва Відкритих Систем. Ряд африканських і південноамериканських країн тестують трактори Oggun. Чим більше регіонів будуть впроваджувати обладнання по технології Відкритих Систем, тим більше додаткового обладнання, а не тільки тракторів можна буде отримати за більш доступними цінами”, – йдеться в повідомленні.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-vyroblyatymut-mini-traktor
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати