Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні вирощують “картоплю” для спортивного харчування

В Україні вирощують “картоплю” для спортивного харчування

Денис Сазонов представник компанії зазначив, що однією з ключових країн збуту даної продукції є Великобританія, разом з тим, у «Green Team» розглядають варіанти співпраці з країнами північної Європи:

“Ми почали тестувати батат пару років тому, щоб побачити, чи зможемо виростити його тут, і ми були задоволені результатами. Наразі існує багато можливостей постачати продукцію до таких країн як Швеція та Норвегія”, – зазначив Денис Сазонов.

Один з факторів, на який при виборі сорту батату опирались у “Green Team” — можливість довготривалого зберігання урожаю,  пише “Агро-Центр”.

“Наразі ми плануємо відправити частину врожаю до Європи і уже з наступного року суттєво збільшити об’єми вирощування батату з 3 га до 20-30 га”, – повідомив представник компанії.

Батат використовується при виробництві спортивного харчування та вживаєтеся як дієтичний продукт. Також, у господарстві вирощують інші малопоширені культури: спаржу, шафран, цибулю-шалот, мускатний гарбуз, селеру та інші. Всього овочевий клин господарства налічує 250 га, хоча у 2015 році становив лише 50 га. В перспективі планується розширення площ під овочами до 500 га.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-vyroshchuyut-kartoplyu-dlya-sportyvnoho-harchuvannya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати