Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні за один день висадили майже 80 тисяч дерев

В Україні за один день висадили майже 80 тисяч дерев

У суботу, 6 квітня, за ініціативи громадської організації «Добро.Дій» та за підтримки Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства і державних лісогосподарських підприємств встановлено рекорд України – висаджено найбільшу кількість дерев за один день.

Підсумком Всеукраїнської акції Держлісагентства «Майбутнє лісу у твоїх руках» стало досягнення – висаджування одночасно 77350 дерев за один день зафіксували представники Національного реєстру рекордів України.

Участь у посадці взяли депутати та працівники міської ради, волонтери, активісти, лісівники та небайдужі громадяни Львівщини. Всього до цієї благородної справи долучилось понад 400 учасників.

Дерева садили на ділянках, підготовлених державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ. Лісівники забезпечили учасників сіянцями та саджанцями, інвентарем, а також провели інструктаж з технології виконання робіт з садіння лісових культур.

Лісовідновлення проводили на ділянках поблизу Львова на території Буського, Жовківського та Рава-Руського державних лісогосподарських підприємств.

Лісівники висловлюють подяку організаторам ГО «Добро.Дій», державним лісогосподарським підприємствам та всім, хто долучився до наймасштабнішого заходу на Львівщині в рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» – встановлення національного рекорду за найбільшу кількість саджанців дерев висаджених за 8 годин.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-za-odyn-den-vysadyly-majzhe-80-tysyach-derev
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати