Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні запускають виробництво рослинного молока з вівса, гречки і пшениці

В Україні запускають виробництво рослинного молока з вівса, гречки і пшениці

Компанія «Вітмарк-Україна» розпочала виробництво та дистрибуцію рослинного молока під торговою маркою Vega Milk. Завод, розташований в Одеській області, оснащений передовим обладнанням зі Швеції і покликаний забезпечити зростаючий попит на новий продукт в Україні та за її межами. Про це повідомляє прес-служба компанії «Вітмарк-Україна».

Протягом декількох тижнів полиці магазинів по всій країні поповняться 11 найменуваннями рослинного молока Vega Milk: на основі злаків, горіхів і з додаванням фруктів. Тепер стежити за здоровим харчуванням стане легше. Корисна клітковина, харчові волокна злаків, вітаміни, мінерали, амінокислоти – усе найцінніше, чим природа наділила рослинні компоненти, повністю збережене в складі Vega Milk. Vega Milk вже високо оцінили професійні бариста в якості прекрасного доповнення для кави.

«Наш бізнес спеціалізується на соках, напоях і дитячому харчуванні. Відкривши напрямок альтернативного молока, ми запустили надперспективний стартап – інноваційний FoodTech, який поєднує в собі технології та науку.

Наша компанія, по суті, побудувала новий завод з повним циклом виробництва рослинного молока, починаючи із заготівлі свіжої сировини, а це українські злакові культури: овес, гречка, пшениця. У нас власні цехи зберігання, найсучасніше процесингове обладнання та лінії розливу в асептичну упаковку. У всій Східній і Центральній Європі у нашого заводу знайдеться лише один схожий за масштабом аналог. Інвестиції склали близько 5 млн євро.
Ми створили продукт на рівні найвищих міжнародних стандартів: корисний, поживний і 100% натуральний», – зазначає Віталій Віницький, президент «Вітмарк-Україна».

Українці, на відміну від європейців та американців, поки знають про користь рослинного молока не так багато. Поява таких марок, як Vega Milk, покликана виправити це упущення. У довгому переліку безсумнівних переваг продукту – відсутність цукру та низький вміст жиру, виключно рослинний протеїн, «чистий» склад без консервантів. Якісне рослинне молоко – це прекрасне рішення для тих, хто страждав від непереносимості лактози, вибрав веганство чи тримає піст. 

Довідка:
Компанія «Вітмарк-Україна» створена в 1994 році на базі Одеського заводу дитячого харчування. Компанія є лідером на українському ринку за обсягами продажів у категорії фруктово-овочевих соків і пюре для дитячого харчування й одним з лідерів у категорії соків і нектарів. Продуктовий портфель «Вітмарк-Україна» орієнтований на сучасне здорове харчування і включає популярні торгові марки Jaffa, «Наш сік» ОКЗДХ, «Чудо-Чадо», Aquarte, Nestea та Vega Milk. Компанія експортує свою продукцію в більш ніж 25 країн. Якість і безпека продукції сертифіковані за стандартами ISO 9001 та ISO 22000.

Перегляди: 13
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-zapuskayut-vyrobnyctvo-roslynnoho-moloka-z-vivsa-hrechky-i-pshenyci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати