Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні запустили перший освітній проект про органіку

В Україні запустили перший освітній проект про органіку

Ця ініціатива покликана створити сприятливі умови для реалізації освітніх програм, що стануть засобом комунікації з суспільством щодо важливості споживання органічних продуктів.

Про це AgroPortal.ua повідомив директор з розвитку бізнесу ТОВ «Укроолія» Юрій Шевченко.

«Ми органічні» — це перший в Україні проект у сегменті органіки, який дає можливість дітям шкільного віку та студентам зрозуміти всю важливість споживання органічних продуктів. Ми готові до конструктивної взаємодії з усіма представниками органічного напряму й тими, хто поділяє озвучені принципи та цінності», — наголошує Юрій Шевченко.

За його словами, український органічний ринок наразі знаходиться на стадії становлення, і за 15 років кількість компаній, що виробляють органічні продукти, в Україні зросла з 30 до 400.

«Відповідний український ринок випереджає за темпами розвитку загальносвітовий: світовий зростає в середньому на 8-10% на рік, а український — на 15%. Вітчизняний ринок, безумовно, перспективний, але на сьогодні його ємності недостатньо для охоплення всього внутрішнього органічного виробництва. Саме тому близько 70% української органічної продукції експортується за кордон», — зазначає Юрій Шевченко.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-zapustyly-pershyj-osvitnij-proekt-pro-orhaniku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати