Tempo950x100

Tempo300x100

В Україні з’явився ще один виробник вагонів-зерновозів

В Україні з’явився ще один виробник вагонів-зерновозів

Загальна виробнича потужність підприємства — 200 вантажних вагонів щомісяця, говориться в повідомленні підприємства, пише Аgroportal.ua.

Як зазначається, завод запустив серійний випуск вантажних магістральних люкових піввагонів, зокрема, сертифікованих універсальних піввагонів моделей 12-9933 і 12-9933-01, а також вагонів-хоперів зерновозів моделі 19-9945, призначених для перевезення харчових сипучих вантажів, що вимагають захисту від атмосферних опадів.

«Зі стартом виробництва вантажних вагонів «Аурум Груп» зможе надати своїм клієнтам комплексне співробітництво з виробництва, експлуатації та ремонту вантажних вагонів», — підкреслила засновник «Аурум Груп» Олена Лебедєва.

Довідка: «Аурум Груп» (Aurum Group) — багатопрофільна українська промислово-інвестиційна група. Ключовими напрямками діяльності є машинобудування, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, інвестиції в нерухомість і аграрний сектор. Діяльність компанії в агробізнесі представлені розташованим в Запорізькій області господарством з земельним банком 4 тис. га, де вирощуються зернові, олійні та деякі нішеві культури.

ТОВ «Дизельний завод» заснований в квітні 2017 року. Діяльністю заводу є виробництво напіввагонів, вогонов-хопер для транспортування зернових та інших сипучих вантажів, візків.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-ukrayini-zyavyvsya-shche-odyn-vyrobnyk-vahoniv-zernovoziv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати