Tempo950x100

Tempo300x100

В усіх областях України створено онлайн карти зимувальних ям з географічними координатами

В усіх областях України створено онлайн карти зимувальних ям з географічними координатами

Крім того, на багатьох картах в режимі онлайн можна ознайомитись із зонами, забороненими для рибальства протягом усього року. Карти можна переглянути за посиланням.

«Дуже важливо було відобразити інформацію у максимально зручному та зрозумілому форматі для рибалок. Щоб, перебуваючи безпосередньо на водоймі, громадянин відкрив карту та зрозумів, в забороненій чи дозволеній зоні для рибальства він знаходиться, де починаються та закінчуються межі заборонених ділянок», – зазначили у відомстві.

Інформація, нанесена на карти, регламентується наказами відповідних територіальних органів Держрибагентства, Правилами промислового рибальства (п.9.6, п.9.9) та Правилами любительського і спортивного рибальства (п.4.13).

Нагадуємо, з 1 листопада 2018 року до початку весняно-літньої заборони 2019 року в Україні заборонений будь-який вилов риби на зимувальних ямах. За порушення правил рибальства на зимувальних ямах передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.

Держрибагентство закликає всіх громадян дотримуватись встановленої заборони та норм чинного законодавства. У разі виявлення порушень – прохання оперативно повідомляти на цілодобову безкоштовну «гарячу лінію»: 0 (800) 50-52-50 .

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/v-usih-oblastyah-ukrayiny-stvoreno-onlajn-karty-zymuvalnyh-yam-z-heohrafichnymy-koordynatamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати